BiH

Velika akcija darivanja krvi sutra u organizaciji SU Mahala

Sportsko udruženje Mahala organizator je velike akcije darivanja krvi, planirane da se sprovede tokom sutrašnjeg dana.

Ovo udruženje predstojeću akciju će realizovati u saradnji sa Udruženjem Donja Mahala, Osnovnom školom Mujaga Komadina, Rukometnim klubom Velež, Džematskim odborom Donja Mahala, Košarkaškim klubom Velež, Košarkaškim klubom Lokomotiva, Udruženjem građana Šehovina, Plivačkim klubom Velež, Futsal klubom Velež, Udruženje Korak naprijed, Sportskim udruženjem Podhum, Fudbalskim klubom Blagaj, Sportskim udruženjem Trešnjevka iz Počitelja, Univerzalnom školom Lider i Udruženjem Ljiljan iz Čapljine.

Akcija će se održati u Kantonalnoj bolnici “Dr. Safet Mujić” u Mostar sutra sa početkom od 9:30 sati. Ovo je inače najmasovnija akcija darivanja krvi koju je ovo udruženje dosad organizovalo, sa čak 15 partnerskih sportskih udruženja.

“Ovim putem se želimo zahvaliti svim udruženja što su pomogli u organizaciji i realizaciji ove humane akcije,” poručeno je iz ovog udruženja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh