BiH

Džubur u Mostar dovodi Komšića i Čedu

Demokratska fronta Hercegovačko-neretvanskog kantona organizovat će sutra šetnju od trga Musala u Mostaru do Starog mosta, gdje će zatim uslijediti performans bacanja cvijeća u Neretvu, što će simbolizirati protek 12 izgubljenih godina u Mostaru bez lokalnih izbora.

“Ovo je prilika da još jednom poručimo dokazanim rušiteljima i mrziteljima Mostara i Bosne i Hercegovine da Mostar nije i nikad neće biti stolni grad. Bosna i Hercegovina nije i nikad neće biti teritorij za velikodržavne projekte susjednih država“, poručeno je iz DF-a HNK-a.

Učesnici šetnje će biti predsjednik DF-a Željko Komšić i njegov savjetnik Čedomir Jovanović, lider srbijanskog LDS-a. Šetnja započinje od 12:30 sati sa trga Musala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh