BiH

Dodik krenuo u osvetnički pohod, već su “pale dvije glave”

Entitetska Vlada usvojila je na današnjoj sjednici Odluku o davanju saglasnosti na Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Republičkoj upravi za igre na sreću

Marina Selak ,Goran Selak - Radiosarajevo

Vlada RS smijenila je danas na vanrednoj sjednici Gorana Selaka (Socijalistička partija Srpske) sa mjesta direktora KPZ Tunjice.

Entitetska Vlada usvojila je na današnjoj sjednici Odluku o davanju saglasnosti na Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Republičkoj upravi za igre na sreću.

Entitetska Vlada usvojila je na današnjoj sjednici Odluku o davanju saglasnosti na Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Republičkoj upravi za igre na sreću.

Na istoj sjednici smijenjena je i Marina Selak (također iz SPS-a), načelnik Odjeljenja Republičke uprave za igre na sreću, javila je “ATV“.

“Na današnjoj posebnoj sjednici Vlade RSprihvaćena je i usmena informacija ministra pravde RS Antona Kasipovića, koji je informisao Vladu RS da će biti doneseno rješenje o razrješenju direktora Kazneno-popravnog zavoda Tunjice Gorana Selaka sa mjesta direktora i istovremeno informisao Vladu da će poslove rukovođenja ovom ustanovom preuzeti zamjenik direktora do izbora novog direktora KPZ Tunjice”, saopšteno je iz Vlade RS.

Prethodno je Izvršni komitet SNSD-a na današnjoj sjednici u Banjaluci donio odluku o raskidu koalicione saradnje na svim nivoima sa Socijalističkom partijom Srpske (SPS).

Ovo je naznaka da je Milorad Dodik zbog izbornog poraza krenuo u obračun s političkim protivnicima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh