BiH

Aleksandar Vulin nakon izjave Željka Komšića o Kosovu: “Ne čini drugima što ne želiš da čine tebi”

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin nazvao je Željka Komšića “bošnjački predstavnik u Predsjedništvu BiH” koji nije imao priliku da nauči “drevnu srpsku mudrost”.

Aleksandar Vulin - Kurir.rs

Srbi kažu ‘ne čini drugima što ne želiš da čine tebi’. Bošnjački predstavnik u Predsedništvu BiH nije imao prilike da nauči ovu drevnu mudrost“, naveo je Vulin, povodom Komšićeve izjave da nema dileme da je Kosovo nezavisna država i da je, uprkos tome što ne postoji obostrano priznanje između BiH i Kosova, to faktički završen posao.

Vulin kaže da pretpostavlja da Komšić neće imati ništa protiv svojih riječi i njihovih posljedica, saopšteno je iz kabineta ministra odbrane Srbije.

‘Uprkos tome što ne postoji obostrano priznanje između Republike Srpske i Srbije, to je faktički završen posao. Kako sada stvari stoje, moramo da sačekamo, iako nemam dilemu da je Republika Srpska nezavisna država’. Ovo nije moja izjava. Ja poštujem Dejtonski sporazum i BiH. Ovo je izjava Komšića u kojoj sam umjesto Kosova stavio Republiku Srpsku“, naveo je Vulin, prenosi “Srna”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh