BiH

Zbog ubistva Slaviše Krunića proglasiti dan žalosti u Bosni i Hercegovini

Nakon ubistva direktora Agencije za zaštitu ljudi i imovine “Sector Security” Slaviše Krunića Centar za sigurnosne studije pozvao je Vijeće ministara Bosne i Hercegovine da datum njegove sahrane proglase danom žalosti.

Slaviša Krunić - Twitter

Kao vlasnik Agencije ‘Sector Security’ registrirane u Banjoj Luci Krunić je uspostavio i podružnice na području cijele BiH doprinoseći tako jačanju sektora privatne sigurnosti, jačanju poslovnog okruženja i uspostavljajući povjerenje unutar sektora sigurnosti u BiH.

Izrazili su nadu da će pravosudni i policijski organi u najkraćem vremenu rasvijetliti sve aspekte ovog brutalnog i uznemirujućeg ubistva Krunića za kojeg u Centru za sigurnosne studije kažu da je bio i borac za ljudska prava i građanske slobode, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh