BiH

“Hoću svakom gazdi koji zarađuje milione maraka, a ne može radniku da kupi mesni narezak, da stanem za vrat dok ne bude poštovao svog radnika”

Poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, Nebojša Vukanović žestoko se sukobio sa SNSD-ovcem Ilijom Tamindžijom

– Jesam ja lobista Megglea, koliko sam i plaćenik gradonačelnika Dubrovnika, što ste tvrdili na prošloj sjednici – započeo je Vukanović izlaganje, piše “Source.ba“.

– Ko god me je od trebinjskih privrednika palaćao jednom markom, ja ću se odmah povući iz ove Skupštine i neću progovoriti više ni riječi – nastavio je Vukanović te dodao.

– Hoću svakom gazdi koji zarađuje milione maraka, a ne može radniku da kupi mesni narezak, da stanem za vrat dok ne bude poštovao svog radnika – kazao je Nebojša Vukanović, a prenosi “Slobodna Bosna“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh