BiH

Jak olujni vjetar u Hercegovini lomio stabla i prouzrokovao probleme u saobraćaju

Kako su vremenske prognoze i najavljivale u noći sa petka na subotu počeo da je puše jak olujni vjetar u Hercegovini koji mnogo problema stvara građanima, a posebno učesnicima u saobraćaju.

No image - Haber.ba

Kako javljaju čitatelji portala “Klix” vjetar lomi stabla, a takvi slučajevi zabilježeni su u naselju Panjevina, u Carskim vinogradima, kao i na drugom lokacijama.

Na terenu su pripadnici policije koji usmjeravaju saobraćaj, kao i tehničke službe koje nastoje sanirati posljedice. Kako se saznaje nekoliko automobila je oštećeno.

Kako se saznaje na terenu, vjetar nosi sve pred sobom tako da se vozači upozoravaju na maksimalan oprez. U Hercegovini su najavljeni olujni udari vjetra brzine do 100 kilometara na sat.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh