BiH

Konačno i SIPA kreće u potragu za Gačićem

Pripadnici Specijalne jedinice SIPA-e kreću u potragu za višestrukim ubojicom Edinom Gačićem, koji se, prema posljednjim podacima, krije u šumama u okolici Tarčina, prenosi “Avaz”.

SIPA BiH - Depo.ba

Poziv ovoj jedinici upućen je nakon što su mediji objavili informaciju da sve policijske jedinice tragaju za Gačićem, a da poziv nikada nije upućen SIPA-i.

Ova specijalna jedinica ima tri odjela, a to su antiteroristički odsjek “Alfa”, odjel za operacije “Beta” i odsjek za podršku “Gama”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh