BiH

Kakvo nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana

Danas u većem djelu Bosne umjereno oblačno vrijeme.

Kiša - Nezavisne.com

Pretežno oblačno i u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne, gdje se u večernjim satima očekuje i slaba kiša. Vjetar umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera, a u zapadnim i jugozapadnim područjima umjeren na momente i pojačan. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 6, a najviša dnevna između 6 i 15 stupnjeva.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. Prelazak frontalnog poremećaja sa zapada uvjetovat će kišu u cijeloj zemlji, a na planinama snijeg. U večernjim satima u centralnim i istočnim područjima Bosne slab snijeg i u nizinama. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 8, a najviša dnevna između 3 i 9 stepeni. Tokom dana, postupan pad temperatura zraka.

U utorak u Bosni pretežno oblačno vrijeme sa sunježicom i snijegom. U Hercegovini umjereno oblačno vrijeme. U planinskim djelovima Hercegovinine moguća je susnježica ili slab snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -4 i 2, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 do 8 stepeni.

U srijedu u Bosni pretežno oblačno vrijeme sa sunježicom i snijegom. U Hercegovini umjereno oblačno i vjetrovito. Jutarnja temperatura zraka između -6 i 3, a najviša dnevna između -1 i 7 stepeni Celzijusa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh