BiH

“Njega Bog ni za šta nije stvorio, šta god je radio propalo je. Dizao sam ga pijanog i vodio kući, pa kad pomogneš on te udari”

I u 2018. godini smo vrijedno radili kako bi vam ponudili što raznovrsniji sadržaj na našem portalu.

Glumci,političari - Source.ba

Tako smo svakog dana donosili intervjue sa poznatim, ali i manje poznatim licima koja čine bh. svakodnevnicu.

Naši sagovornici su bili političari, glumci, muzičari, književnici, ekonomisti, svi oni koji na bilo koji način doprinose društvenoj zajendici, piše “Source“.

U sivilu koje nas okružuje, pronašli smo načina da vas i malo zabavimo, kako bismo zatvorili 2018. godinu na drugačiji način.

Izdvojili smo neke od najsmješnijih i najzanimljivijih izjava bh. ličnosti tokom 2018.godine, da se ponovo nasmijemo i krenemo u nove pobjede.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh