BiH

Stanivuković objavio novi video: NOVA GODINA NA MOSTU KOJEG NEMA

Poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković, zajedno sa odbornicima banjalučkog lokalnog parlamenta Mirnom Savić Banjac i Aleksandrom Petkovićem na neobičan način su ukazali na problem probijanja rokova za završetak radova na Zelenom mostu u Banjaluci.

Draško Stanivuković - SrpskaInfo

Najavljujući doček Nove godine po julijanskom kalendaru ispred imaginarnog mosta ovaj politički trojac je postavio pitanje Gradskoj upravi da li će spremiti milionske tužbe u ovome slučaju, piše “Novi“.

U video klipu objavljenom na društvenim mrežama Stanivuković je rekao da se “Očekuje vatromet po ugledu na onaj sidnejski, a gradonačelnik je zamolio građane za malo strpljenja zbog gužvi koje će nastati u saobraćaju zatvaranjem Zelenog mosta na svega nekoliko dana.

Ovo je još jedan u nizu višemilionskih projekata u gradu na Vrbasu gdje je probijen rok za završetak radova, a da pri tome niko nije snosio odgovornost.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh