BiH

Davor Dragičević prebačen u Sarajevo, a sada se nalazi u nekoj od zemalja regiona?

Strane tajne službe prebacile su Davora Dragičevića u jednu zemlju regiona po nalogu odlazećeg američkog ambasadora u BiH Maureen Cormack, objavio je portal “Dnevno.ba”, pozivajući se na saznanja iz obavještajnih krugova, prenosi “Srna”.

Davor Dragičević - TVK3.com

“Davor Dragičević je po nalogu Cormakove u noći između 30. i 31. decembra od strane stranih tajnih službi, koji su te noć boravili u Banjaluci, hitno iz tog grada prebačen u Sarajevo, odakle je dalje, po nalogu američkog ambasadora, prebačen u jednu zemlju regiona”, naveo je ovaj portal.

Prema pisanju ovog portala, u Banjaluci je 30. decembra, u noći održavanja protesta, usljed kojih su izbili nemiri boravilo nekoliko stranih zapadnih obavještajnih službi, koji su trebalo da pruže logističku i svaku drugu podršku članovima grupe “Pravda za Davida” u zauzimanju i nasilnom svrgavanju najviših predstavnika vlasti u Republici Srpskoj.

Portal podsjeća da se prije šest mjeseci u Ambasadi SAD u Sarajevu, Cormack sastala sa Davorom Dragičevićem, ističući da se ne zna o čemu su razgovarali, ali da je evidentno da su nakon tog susreta protesti u Banjaluci bili sve učestaliji, a institucije RS (MUP) na udaru svjetskih medija, bez ijednoga dokaza, okrivljene za smrt Davida Dragičevića, smatra “Srna”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh