Vijesti

Nastavak sjednice i drame: Zahiragić zaprijetio nokautom

Nakon incidenta i fizičkog sukoba zastupnika Harisa Zahiragića (SDA) i Elvisa Vrete (NiP), nastavljena je sjednica Skupštine KS.

Imali smo, zaista neželjene momente fizičkog ometanja sjednice od strane zastupnika Zahiragića, rekao je na početku nastavka predsjedavajući Elvedin Okerić.

Na to je reagovao Zahiragić.

– Skupština je prekinuta zbog toga što ste vi kolegi Kapidžiću oduzeli riječ i uvući ga u jedna kontekst, a nakon čega je gospodin Dević zatražio pauzu. To što je mene gospodin Vreto držao za gušu tokom pauze. Nije zbog toga prekinuta sjednica. A vi i Vreto pošto ste hrabri, crni pojas, taekwondo, pozivam vas na muški obračun vani, bez kamera, rekao je Zahiragić,pišu Vijesti

Nakon njega se obratio Vreto.

– Želim se izviniti građanima KS, a na snimku se sve vidi. Ove laži od kolege Zahiragića ne mogu da slušam, rekao je Vreto.

Replicirao je Zahiragić.

– Sljedeći put kada mi stavite ruku na vrat, završićete u klasičnom nokautu, rekao je Zahiragić.

Podsjetimo, naguravanju u sali Skupštine KS je prethodila žestoka rasprava Faruka Kapidžića i Elvedina Okerića, a potom se uključio i Zahiragić.

Kako je sve izgledalo pogledajte na videu ispod …


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh