Vijesti

Jennifer Aniston otkrila tajnu svog izgleda, svakodnevno slijedi nekoliko pravila

Glumica Jennifer Aniston nedavno je za medije otkrila koje stvari svakodnevno radi kako bi ostala u formi.

Jennifer Aniston - Womenshealthmag.com

Nakon što je osvanula na naslovnici magazina CR Fashion Book, njeno izdanje gdje pozira odjevena samo u crnom sakou, privuklo je mnogo pažnje.

Aniston je upravo za ovaj magazin otkrila šta svakodnevno čini kako bi zadržala svoj dosadašnji izgled. Naime, ona je istakla da slijedi četiri pravila.

“Pijem puno vode, svakodnevno se krećem, pokušavam jesti cjelovitu, svježu hranu i spavam što više mogu”, rekla je 54-godišnja glumica navodeći da joj veće spavanje predstavlja najveći izazov.

Uz to, poručuje da je pažljiva čime se svakodnevno bavi i šta konzumira od medijskih sadržaja. Stoga, ne pretjeruje s gledanjem vijesti.

“Naš svijet doista prolazi kroz neke izazove i znam da nam je svima jako stalo, ali ponekad mislim da je imperativ da isključimo buku”, dodala je.

Kada je riječ o vježbanju, ističe da koristi takozvanom metodom Pvolve. Ovo je metoda koja uz pomoć nauke određuje i kombinuje funkcionalnu kondiciju s malim naporom i opremom koja se temelji na otporu.

“Potičem ljude da probaju i uvjere se sami. Bez obzira na razinu vaše kondicije, to je vježba u kojoj zaista možete početi tu gdje jeste. Treninzi su manje stresni”, dodala je Aniston.

U intervjuu za ovaj magazin govorila je i o svojoj kosi te svom projektu linije za njegu kose LolaVie, ali o svakodnevnoj inspiraciji i glumi. prenosi Klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh