Vijesti

VELIKI POVRATAK NAKON BJEŽANJA IZ STUDIJA: Suočavanje sa istinom i raskrinkavanje pred nacijom – drama na pomolu

Biće pravi šou!

Večeras će se, sada već tradicionalno, bivši zadrugari odnosno učesnici šeste sezone pomenutog rijalitija susresti u studiju u Šimanovcima. Gledaoci će imati priliku da se uključuju uživo u program i na taj način pokušaju da svaku tajnu iz zadrugara izvuku.

Na vrućim stolicama će se ovog puta naći Maja Marinković i Mikica Bojanić. Njih dvoje su bili i te kako zapaženi takmičari “Zadruge”, te ne sumnjamo da će publika imati svašta da ih upita, a i voditelj pretrese.Odnos ovo dvoje zadrugara je bio blizak, a potom su se u jednom momentu udaljili. Očekuje se da će i večerašnja emisija biti napeta, mada uvek postoji šansa da su zadrugari nakon završetka rijalitija spustili loptu i sukobe ostavili u Beloj kući.

Bilo kako bilo, njih dvoje uistinu drže pažnju, a posebno će biti interesantno ovo gostovanje, jer je samo pre nekoliko večeri Mikica Bojanić napustio emisiju zbog uvreda koje mu je Mikica Bojanić uputio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh