Vijesti

Cicipas usred meča urlao na majku, a onda je izbacio iz lože: Smetao mu jezik kojim govori

Cicipas je poražen u polufinalu od rivala Danila Medvedeva, a u trenutku slabosti se istresao na majku

Ruski teniser Danil Medvedev pobijedio je u polufinalu Mastersa u Rimu Grka Stefanosa Cicipasa (Tsitsipas) 7:5, 7:5. Ipak, ono što je obilježilo meč je scena kada je Grk izbacio svoju majku iz lože.

Cicipas je usred meča psovao i urlao na svoju majku Juliju Apostoli i na kraju je istjerao iz svečane lože.

– Ne pričaj na ruskom. Pričaj na grčkom! Ne govori ruski! Ja igram, a ti govoriš na ruskom! Idi sa terena, bolje nego da pričaš na ruskom. Ne razumijem o čemu razmišljaš. Govori svojim jezikom, ako Boga znaš – galamio je Cicipas, kojem instrukcije na ruskom jeziku nisu baš pomogle, pošto je maternji jezik Medvedeva upravo ruski.

Julija se preselila na tribine, gledajući ostatak meča sa drugog mjesta, ali šteta je već bila načinjena. Taj trenutak je itekako ostavio utjecaj na njenog sina, koji je i poslije toga bio nervozan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh