Vijesti

Ko će se pobrinuti za tvoju sreću ako nećeš ti: Važno pitanje koje treba postaviti partneru

Često se smatra da se muškarci dijele na dva tipa: prvi, koji upoznaju djevojku, zaljube se i vjenčaju, nema kod njih tu šta da se razmišlja, i drugi onaj koji sa svojom partnerkom može da živi godinama, stvara ozbiljnu vezu ali isto tako ne žuri nigdje.

Ljubav - Alo.rs

Ono što je zaista važno i što jeste činjenica da morate sami da odlučite za sebe, kako prije svega ne biste zavaravali sebe, pa ni drugu stranu. Često se dešava da i žena sama ne zna šta zaista želi i šta joj je potrebno od tog odnosa. Sa druge strane ima žena koje znaju da žele stabilnu vezu, porodicu, podršku i razumijevanje. Da ne biste bile razočarane, važno je prije svega da volite sebe, a poštujete svoje želje. Kada žena zaista voli sebe, neće dozvoliti sebi da gubi svoje dragocjeno vrijeme na i njena osjećanja, na nezrele veze i muškarce.

Žena koja voli sebe tačno zna šta želi, i ne plaši se da to isto i pita. Naravno, da ni takvoj ženi nije lako postaviti pitanje, jer postoji rizik, ali žena koja zaista voli sebe znaće da kakav god odgovor bio je rješenje za nju.

Ako ste do tada dobijali odogovre i zakletve na vječnu ljubav, a sad nakon direktno postavljenog pitanja šta dalje, dobijete drugačije odogovor, zapravo samo budite zahvalne. Nikada nemojte se plašiti da znate gdje vam je mjesto u životu muškarca!,piše Infpult

Nemojte se zavaravati, da je postaviti direktno pitanje, toliko teško. Neke od vas su sigurno čule sve najljepše o vama, vašoj vezi, odnosu, a uporno ostajete samo na tome. Kada direktno pitate “Šta sam ja u tvom životu”? Odogovr u trenutku će biti vaša amajlija za dalje.

Ne plašite ga se, kakav god bio, znaćete na čemu ste. Ovo pitanje se naravno tiče onih, koji nemaju direktnog odgovora i pečata na svoj odnos, a istinski ga žele. Jednostavno, ne uskraćujte sebi mogućnost da živite srećne i potpuno oslobođene svih nedoumica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh