Vijesti

Kuleba: Rusi sada bombarduju ukrajinske bolnice

Jedini moralni izbor koje bilo koja vlada sada može napraviti je da podrži Ukrajinu svim sredstvima, istakao je

Ukrajina bolnica - Twitter

Ukrajinski ministar vanjskih poslova Dmitro Kuleba objavio je na svom Twitter profilu da ruska vojska trenutno bombarduje ukrajinske bolnice.

– Razmislite o ovome: Putin je pokrenuo ogromnu agresiju u Evropi tokom pandemije koja još uvijek bjesni. Povrh toga, Rusi sada bombarduju ukrajinske bolnice. Ovo je veće od zla. Jedini moralni izbor koje bilo koja vlada sada može napraviti je da podrži Ukrajinu svim sredstvima – napisal je Kuleba.

– Razmislite o ovome: Putin je pokrenuo ogromnu agresiju u Evropi tokom pandemije koja još uvijek bjesni. Povrh toga, Rusi sada bombarduju ukrajinske bolnice. Ovo je veće od zla. Jedini moralni izbor koje bilo koja vlada sada može napraviti je da podrži Ukrajinu svim sredstvima – napisal je Kuleba. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh