Vijesti

AKO USPIJETE DA UOČITE OVCU, VI STE GENIJE: OVA MOZGALICA JE ZALUDJELA CIJELU PLANETU, A EVO KOJI JE TRENUTNI REKORD

Mađarski ilustrator crtanih filmova koji se predstavlja pod imenom “Dudolf”, redovno na svom Yutube kanalu objavljuje mozgalice koje su zaludjele svijet.

mozgalica djeda mraz - Hayat

Na slikama je uglavnom pregršt tematski sličnih predmeta i jedan “uljez”. Ovog puta, riječ je o “gomili” Djeda Mrazova među kojima je sakrivena ovca. Naizgled lak zadatak i očigledna razlika, ali samo oni koji imaju “oko sokolovo” uspijevaju da pronađu ovcu.

Kreator mozgalice se također potrudio da svima oteža posao time što je cijela ilustracija crveno-bijela.

Naime, zagonetka je mnogo teža nego što se to na prvi pogled čini. Potrebno je da u gomili Djeda Mrazova koji se nalaze na slici pronađete ovcu, ali zadatak je samo naizgled lak.

Mozgalica je osvojila korisnike interneta koji su pohrlili da je riješe, ljudima je u prosjeku potrebno 45 sekundi da uoče Djeda Mraza koji nema nos.

Da li možete da oborite ovaj rekord?

mozgalica – Hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh