Vijesti

Delegacija Evropskog parlamenta sastala se s članovima kolegija Predstavničkog Doma

Kao predstavnici svojih političkih grupa za BiH u Evropskom parlamentu, evroparlamentarci Koster i Strik boravit će 12. I 13. novembra u službenoj posjeti Bosni i Hercegovini

Delegacija Evropskog parlamenta - Avaz

Započeo je sastanak članova Kolegija Predstavničkog doma i Kolegija Doma naroda PSBiH s delegacijom Evropskog parlamenta koju čine poslanici Tiniki Strik (Tineke) (Zeleni/EFA, Nizozemska) i Ditmar Koster (Dietmar Köster, S&D, Njemačka).

Kao predstavnici svojih političkih grupa za BiH u Evropskom parlamentu, evroparlamentarci Koster i Strik boravit će 12. I 13. novembra u službenoj posjeti Bosni i Hercegovini.

Koster i Strik prethodno su se sastali članovima Interresorne radne grupe za izmjenu izbornog zakonodavstva BiH.

A nakon ovog sastanka planiran je i sastanak s predstavnicima klubova Socijaldemokratske partije BiH i Naše stranke prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh