Vijesti

Živio 4 kuće od Đokića, ovo je osumnjičeni za ubistvo porodice iz Aleksinca: Vatrogasac je u penziji, jedan sin mu radi u VOJSCI, a drugi u vatrogasnoj brigadi!

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić je njihov rođak. Priveden je bliski rođak, brat od tetke ubijenog Gorana Đokića, inicijala G.DŽ. (59), saznaje “Blic”.

ubistvo - Novi

Ubica i žrtve su bili veoma bliski i znali su se cijelog života, nikada nisu imali međusobnih problema.

Kako Blic saznaje, G.DŽ. je živio svega četiri kuće od porodice Đokić!

Osumnjičeni je vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije, saznaje “Blic”.

Prema nezvaničnim informacijama, G.DŽ. je često prao Goranova kola, pošto on nije imao povjerenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automobilu i tako je i znao gdje Đokić krije novac! prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh