Vijesti

TUŽAN PRIZOR ISPRED MJENJAČNICE UBIJENE PORODICE Sa vrata skinut policijski pečat, prizor na pragu svim prolaznicima tjera suze na oči

Tri ruže osvanule su jutros u centru Aleksinca pred menjačnicom “Liki” Gorana Đokića koji je otet, brutalno ubijen 27. septembra pa zapaljen sa suprugom Gordanom i ćerkom Lidijom (25) u ataru sela Moravac.

ružee na ulasku - Novi

Dvije crvene i jedna bijela ruža postavljene su na pragu ulaznih vrata mjenjačnice u Ulici majora Milana Tepića.

Preko ulaza u mjenjačnicu i dalje stoji policijska traka, ali je sa vrata skinut pečat koji je postavljen prošle nedjelje prilikom prvog ulaska policije u ove prostorije.

Da li su pečat skinuli istražni organi prilikom ponovnog dolaska u mkenjačnicu ili je pod drugim okolnostima skinut sa vrata i bačen ispred lokala za sada nije poznato.

Aleksinčani prolazeći kraj radnje, zastanu pred nesvakidanjim prizorom, neko ćutke, neko se prekrsti i tiho izgovori: “strašno”. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh