Vijesti

Hrvatska: Tri osobe poginule, na desetine povrjeđeno u nesreći na autoputu kod Slavonskog Broda

Tragedija se dogodila nakon što je autobus makedonskih registarskih oznaka sletio sa autoputa

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6.20 sati na autoputu kod Slavonskog Broda (Hrvatska) poginule su tri osobe, dok ih je više desetina povrijeđeno, prenosi Anadolu Agency (AA).

Tragedija se dogodila nakon što je autobus makedonskih registarskih oznaka sletio sa autoputa.

”Jutros oko 6.20 sati, policija je zaprimila dojavu da se na autoputu A3, kod Slavonskog Broda dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa makedonskih nacionalnih oznaka. U ovoj saobraćajnoj nesreći tri osobe su smrtno stradale, dok je nekoliko desetina osoba zadobilo tjelesne povrede. Policijski službenici obavljaju uviđaj u cilju utvrđivanja okolnosti i činjenica pod kojim se dogodila saobraćajna nesreća”, saopćeno je iz policije Republike Hrvatske.

Radi ove saobraćajne nesreće prekinut je saobraćaj na autoputu A3 Bregana-Lipovac, između čvorova Slavonski Brod Zapad i Slavonski Brod Istok u smjeru Lipovca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh