Vijesti

Gorica Dodik slavi ratnog zločinca, na Twitteru napisala “Živio Ratko Mladić”

Dodik je danas reagirajući na presudu je rekao da “nema veze s pravom i pravdom”, te da je u pitanju satanizacija srpskog naroda

Gorica Dodik - avaz

Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a oglasila se na Twitteru nakon što je ratnom zločincu Ratku Mladiću izrečena pravosnažna presuda u Hagu.

Ona je u svom tvitu kazala da je Mladić heroj, te je dodala: “Živjela Republika Srpska! Živio Ratko Mladić! Živjeli svi heroji Vojske Republike Srpske!”.Ona očito prati stav svog oca po negiranju genocida.


Inače, Dodik je danas reagirajući na presudu je rekao da “nema veze s pravom i pravdom”, te da je u pitanju satanizacija srpskog naroda i da bi “bez Mladićevog komandovanja bilo mnogo većeg stradanja”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh