Tenis

Novak Đoković sa suprugom Jelenom kupio vilu u Crnoj Gori koja vrijedi milione

Najbolji srbijanski teniser Novak Đoković kupio je vilu u Crnoj Gori, u mjestu Ljuta, koja vrijedi milione.

Novak i Jelena - ATA Images

Nole je pazario nekretninu u blizini vile svog prijatelja Jugoslava Karića koji mu je i pomogao da izabere idealnu oazu mira u Crnoj Gori, gdje voli da boravi ljeti kada mu to obaveze dozvoljavaju.

Kako “Blic” saznaje, vila je u odličnom stanju, međutim, Đokovići žele da je urede u potpunosti po svojoj mjeri i posebnim afinitetima, zbog čega su sada tu radovi u toku. prenosi Radiosarajevo

Posjed srbijanskog asa, sličan je zdanjima u luksuznom naselju Ljuta, nalazi se na obali mora i izlazi na svoju privatnu plažu.

“Tačno je, Đoković je u Ljutoj kupio vilu. To je ogromno imanje sa kućom koje izlazi na mora. Svi ovdje imaju svoju privatnu plažu. Jugoslav Karić mu je našao vilu poput svoje što ima. Trenutno su tu radovi. Ništa ne fali tom velelepnom zdanju, samo žele da bude još bolje”, tvrdi dobro obaviješten izvor za “Blic”.

Podsjetimo, Novak Đoković boravio je nedavno u Crnoj Gori u Herceg Novom, gdje je oduševio fanove.

vila Novaka Đokovića – Ringier


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh