Tenis

Jelena Đoković modnim izdanjem privukla pažnju, čak je i Novak reagovao: “Izvinite, gospođo”

Jelena Đoković bodrila je svog supruga na meču četvrtfinala Wimbledona, a njeno elegantno modno izdanje privuklo je pažnju medija, ali i samog Novaka koji je prokomentirao njen izgled.

Jelena Djoković - Avaz

Dok Jelena Đoković nerijetko dobija kritike na račun svojih opuštenih modnih izdanja, kombinacije u kojima se pojavljivala na Wimbledonu gdje bodri supruga donijele su joj brojne komplimente.

Na meču četvrtfinala pojavila se u kratkoj šarenoj haljini i žutom sakou, a izgled je upotpunila naočalama za sunce i Louis Vuitton torbicom.

Ovakvim izdanjem izazvala je i Novakovu reakciju koji je na Instagram profilu oduševljeno podijelio fotografije supruge uz opis: “Izvinite, gospođo…”.

Također, fotografije njenog izgleda na meču četvrtfinala dijelile su se na društvenim mrežama, a pisali su “kraljica Jelena je stigla”, “nikad ne promaši”, “prelijepa žena”.

Prethodno je supruga srbijanskog tenisera privukla pažnju i engleskih medija kada se na Novakovom meču protiv Hurkacza pojavila u mini haljini u rozoj boji, a svi su je hvalili za eleganciju. prenosi klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh