Tenis

Đoković započeo 389. nedjelju na prvom mjestu ATP liste

Srpski teniser Novak Đoković zadržao je prvo mjesto na najnovijoj ATP listi, koja je objavljena danas.

Novak Đoković - Twitter

Đoković je započeo rekordnu 389. nedelju na čelu ATP liste sa 7.595 bodova. Na drugom mjestu je Španac Karlos Alkaraz sa 7.175 poena.

Treći je Rus Danil Medvedev, a na četvrtoj poziciji se nalazi Norvežanin Kasper Rud. Potom slijede Grk Stefanos Cicipas, Danac Holger Rune, Rus Andrej Rubljov, Amerikanac Tejlor Fric, Italijan Janik Siner i još jedan Amerikanac Frensis Tijafo, koji je napredovao dvije pozicije.

Od ostalih srpskih tenisera, Miomir Kecmanović je nazadovao za jedno mjesto i sada je 40. igrač svijeta sa 985 bodova. Dušan Lajović je pokvario plasman za šest mjesta i trenutno se nalazi 51. poziciji sa 854 boda. Laslo Đere je pao za pet mjesta i sada je 65. igrač svijeta sa 791 bodom.

Hamad Međedović je napredovao dvije pozicije i trenutno je 156. na ATP listi sa 366 bodova, dok je Filip Krajinović pao za čak 101. poziciju i trenutno je 206. teniser svijeta sa 281 bodom.

Naredna ATP lista biće objavljena za nedjelju dana, pišu Nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh