Tenis

Đoković fudbalskim trikovima uljepšao dan dječaku

Srpski teniser, Novak Đoković, fudbalskim trikovima uljepšao je dan Timiju Superstaru, dječaku kojem se predviđa blistava teniska budućnost.

Novak Đoković - HelloMagazine.com

Novak Đoković je ponovo usrećio planetarno popularnog dečaka, i priredio mu dan koji nikada neće zaboraviti, prenose Nezavisne.

Timi Superstar je dječak kojem mnogi teniski stučnjaci predviđju blistavu sportsku karijeru!

Mališan je veliki navijač Novaka Đokovića, a nepotrebno je govoriti koliko je bio oduševljen zbog načina na koji je proveo Božić sa svojim idolom.

“Najbolji Božić ikada i najlepši poklon! Novače, ti si fenomenalan! Sjajan dan! Beskrajno sam zahvalan”, napisao je dečak koji je poznat kao Timi Superstar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Timur Gordeev (@timmy_superstar)

Novak obožava fudbal i košarku, a poznato je da je talentovan za sve sportove sa loptom, pa je sa njim zaigrao fudbal na plaži, a on je na svoj Instagram okačio snimak koji mu je uljepšao najradosniji praznik.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh