Tenis

Fudbalska legenda posjetila trening Đokovića i Medvedeva

Prvi teniser svijeta Novak Đoković priprema se za nastup na Masters turniru u Parizu koje počinje u ponedjeljak. Bit će to prvo takmičenje za igrača iz Srbije još od Njujorka i US Opena.

Dešam je posjetio trening dva trenutno najbolja tenisera svijeta - TWITTER

Podsjećamo, Đoković je u finalu posljednjeg Gren slema sezone izgubio od Danila Medvedeva, a upravo se sa ruskim teniserom sprema za Masters u Francuskoj, piše Avaz.

Oni već nekoliko dana zajedno treniraju u Akademiji Patrika Muratoglua u Nici, a na jednom od treninga ih je posjetio selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešam (Didier Deschamps). Fotografija je zabilježena uz opis:

Samo legende će razumjeti. Ukupno 21 Gren slem titula i dva naslova prvaka svijeta u fudbalu.

Inače, zanimljivo je da Dešama i Đokovića povezuje jedan poseban dan. Naime, 15. jula 2018. godine je Dešam kao selektor osvojio Svjetsko prvenstvo kada su “Trikolori” pobijedili Hrvatsku sa 4:2, a istog dana je Đoković trijumfovao protiv Kevina Andersona (3:0) u finalu Vimbldona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh