Tenis

Pogledajte kako je Đoković čestitao rođendan Ibrahimoviću: Volim tu tvoju ludu balkansku glavu

Poruka prvog tenisera svijeta povodom 40. rođendana napadača Milana

Novak Đoković - Independent.co.uk

Zlatan Ibrahimović danas proslavlja svoj 40. rođendan, a tim povodom razgovarao je za klupsku televiziju. Dobio je čestitke mnogih sportista, javio mu se i legendarni Fabio Kapelo (Capello), a jedna od poruka koja je posebno privukla pažnju došla je od Novaka Đokovića. prenosi “Avaz“.

– Gdje si Ibra, brate, sretan ti rođendan. Želim ti sve najbolje, puno sreće i zdravlja na fudbalskom terenu. Još mnogo godina da igraš. Volimo tu tvoju ludu balkansku glavu. Nadam se da ćemo se uskoro vidjeti – poručio je Đoković.

Ibrahimović je potom rekao šta misli o Đokovića.

– Prije svega cijenim njegovu balkansku glavu. Kada eksplodira pravi dobre stvari, a to je i moja filozofija. Kada si ljut, dalješ sve od sebe i fokusiraniji si. Kada si relaksiran, onda nisi na istom nivou. Kada vidim Novaka da se naljuti daje najbolje od sebe. Isti slučaj je sa mnom, osjetim se živim i dobijem energiju. On je kompletan sportista. U početku možda nije bio takav, ali iskustvom je porastao mentalno. Novak je kao ja – rekao je Ibrahimović.

Rođendansku čestitku Đokovića pogledajte na 12:25.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh