Tenis

Neviđeno – Prvi snimak vile Đokovića: Novak je za nju platio 10.000.000€, a u njoj bazen, spa i teniski teren!

O toj vili bruje svjetski mediji.

Vila Novaka Đokovića - Sceenshot

Novak Đoković je tokom 2020. godine i zvanično riješio da se iz Monte Karla preseli u Španiju, na obalu Kosta del Sol, prenosi “Mondo“.

Zbog toga je riješio da kupi luksuznu vilu u Marbelji, a sada se pojavio i prvi video vile iznutra!

Đoković je kupio vilu u Marbelji, u kojoj je njegova porodica već odsjedala tokom godine kada je bila pauza u teniskoj sezoni zbog pandemije korona virusa.

Đokovićeva nova vila se prostire na oko 1.000 kvadratnih metara, a uz nju ide i oko 3.500 kvadratnih metara zemljišta.

Naselje u kojem se vila nalazi zove se Sijera Blanka, a u vili nema šta nema – ogromne prostorije, soba za zabavu, veliki roštilj, ogromna baštu i naravno – teniski teren.

Vila je uređena u različitim stilovima, pa su tako u prvom planu arapski i mediteranski, u njoj se nalazi osam kupatila, a posjeduje i prostoriju u kojoj može da se igra bilijar ili stoni fudbal. Tu su i teretana, šank i još mnogo toga, što se sve može vidjeti i na novom video snimku koji se pojavio.

Strani mediji čak prenose da je vrijednost vile 10.000.000 eura!

Do sada nismo imali prilike da iznutra vidimo snimak cijele vile, koju je zabilježio italijanski “Korijere”.

Pogledajte!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh