Tenis

Bila je na ivici smrti, a sada poznata teniserka čeka svoje prvo dijete

Borila se punih sedam godina

Marion Bartoli, franuska teniserka koja je 2013. osvojila Vimbldon, nakon najvećeg uspeha u karijeri odlučila je da se povuče sa samo 28 godina.

Potom je preživjela puno toga, a sve je trajalo punih sedam godina. Borila se sa opakom bolešću i uspjela da pobedi u najbitnijem meču u životu, te je dobila najbolju moguću vijest – postatće mama.

Bartoli koja je u braku sa belgijskim fudbalerom Jahijom Bumedinom i živi u Dubaiju je nedavno objavila kako je u drugom stanju, te da čeka devojčicu.

Francuskinja se 2016. zarazila misterioznim virusom koji joj je napao krvni sistem tokom puta u Indiji, a zbog iscrpljenosti organizma i lošeg stanja u kojem je bila, provela je čak četiri mjeseca u bolnici.

Ljekari su govorili kako je na ivici smrti, svakodnevno su se borili za njen život, opadala joj je kosa, zubi su joj se klimali i izgubila je više od 20 kilograma. Spominjalo se kako je na pragu anoreksije, a niko nije znao kroz šta tačno prolazi Bartoli.

Uspjela je da se iz svega toga izvuče i postane još jača.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh