Ostali sportovi

Bodibilder Ensar Čolpa osvojio dva zlata, srebro i bronzu

Za mene je ovo veliki uspjeh i dostignuće i dokaz da se disciplina i kontinuirani pravilno usmjeren rad uvijek isplate.

Ensar Čolpa - facebook

Sarajlija Ensar Čolpa osvojio je dva zlata, jedno srebro i jednu bronzu u okviru jesenjeg takmičenja u bodibildingu.

On je zauzeo prvo mjesto na takmičenje u bodibildingu u kategoriji Muške tjelesne građe + 182cm, koje je održano u Obrenovcu u Srbiji, a u istoj kategoriji trijumfovao je i na takmičenju visokog ranga kojeg već tradicionalno organizira Ahilej gym Beograd pod nazivom “Beograd open”

Na takmičenju “Jagodina open”, koje slovi za najprestižnije na Balkanu, osvojio je dvije medalje.

Zlatni je bio u kategoriji Muške tjelesne građe + 182cm za debitante te bronzani u kategoriji Muške tjelesne građe + 182cm.

– Na bronzanu medalju sam jako ponosan, jer sam se takmičio sa 11 iskusnih boldibildera koji su mnogo iskusniji od mene i takmiče se već godinama, a meni je bio debitantski nastup. Za mene je ovo veliki uspjeh i dostignuće i dokaz da se disciplina i kontinuirani pravilno usmjeren rad uvijek isplate – istakao je Čolpa za Fenu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh