Ostali sportovi

Novi uspjesi Bjelopoljca: Osvojili medalje i u Širokom Brijegu

Karatisti Bjelopoljca nastavili su nizati uspjehe. Nakon što su u Nikšiću osvojili sedam medalja na velikom internacionalnom turniru, ovog vikenda su u trećem kolu lige Hercegovine u Širokom Brijegu osvojili tri zlatne i tri bronzane medalje.

Domaćin takmičenja bio je Karate klub Široki.

– Takmičenje je proteklo u najboljem redu zahvaljujući domaćinima iz Karate kluba Široki. Nas očekuju novi važni projekti. Nastojat ćemo paralelno sa dobrim rezultatima raditi i na stvaranju boljih uslova za rad i na otvaranju vlastitih prostorija koje klub definitivno zaslužuje nakon 20 godina kvalitetnog rada i brojnih uspjeha. Ponosni smo na naše članove, na njihove uspjehe, kao naravno i na doprinos njihovih roditelja koji na različite načine pomažu klub, rekao je prvi čovjek Bjelopoljca Adnan Pajić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh