Košarka

Maskota se prišunjala voditeljici pa je prepala: Njena reakcija je hit

Reporterka Portland Trail Blazersa Bruk Olzendam (Brooke) doživjela je šok prije utakmice svoje momčadi protiv Oklahoma Sitija (Cityja).

Maskota prepala voditeljicu - screenshot

Maskota protivničke momčadi prišunala joj se s leđa i prepala je, a reporterka ju je nekoliko puta udarila u šoku.

Srećom, sve se završilo smijehom.

U toj je utakmici Damjan Liliard (Damian Lillard) postao najbolji strijelac Portlanda u historiji. Prestigao je Klajda Drekslera (Clydea Drexlera) na vječnoj skali, piše avaz.

Ali slavlje mu je upropastila Oklahoma, tačnije Šai Džildžeus-Aleksandar (Shai Gilgeous-Alexander) koji je sa zvukom sirene pogodio s poludistance za pobjedu 123:121. Lilard je utakmicu završio s 28 poena, a Džildžeus-Aleksandar s 35.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh