Košarka

Poruka Marice Gajić nakon plasmana BiH na SP će odjeknuti

“”Bosna i Hercegovina se prvi put u historiji plasirala na Svjetsko prvenstvo u košarci, i to na koji način? Pobjedom protiv Japana, finaliste prošlogodišnje Olimpijade. Pa malo li je?!”

Marica Gajić - Twitter

Ženska košarkaška reprezentacija BiH plasirala se na Svjetsko prvenstvo nakon što je u nedjelju savladala Japan, prenose Sportske.

“Zmajice” su u Japanu ostale bez Marice Gajić, koja je sada porukom na društvenim mrežama reagovala na plasman svojih saigračica.

Bosna i Hercegovina se prvi put u historiji plasirala na Svjetsko prvenstvo u košarci, i to na koji način? Pobjedom protiv Japana, finaliste prošlogodišnje Olimpijade. Pa malo li je?! Ne mogu da nađem prave riječi kojima bih opisala žal što nisam mogla biti na terenu s njima ovaj put… Ne mogu opisati ni težinu trenutka kada sam se morala pozdraviti sa njima i otići iz Japana. Isto tako je neopisiv osjećaj radosti gledati ih kako se bore i čine me ponosnom, kao i sve vas, vjerujem. Volim vas i niko nema srce kao mi. Čestitke cijelom timu. Idemo u Sidnej“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marica (@maricagajic)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh