Fudbal

Velež dobio veliko pojačanje u borbi za Evropu

Dan nakon eliminacije iz Kupa BiH za navijače Veleža je stigla pozitivna vijest. Pojačanje koje je posljednje mečeve uglavnom gledalo sa tribina arene Rođeni je konačno steklo pravno nastupa.

Aref Gholami - fk velež

“Fudbalski klub Velež Mostar sa radošću obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je danas uspješno okočana administrativna procedura neophodna za registraciju fudbalera Arefa Gholamija.

Okončanjem procedura i pribavljanjem svih potrebnih dozvola Gholami je i zvanično registrovan kao novi fudbaler Fudbalskog kluba Velež, te će zasigurno predstavljati značajno pojačanje u rosteru Šefa struke Deana Klafurića.

Napominjemo, Rođeni će već u nedjelju na svom stadionu od 20 sati dočekati ekipu FK Igman Konjic i pokušati ostvariti vrijednu pobjedu koja će nam biti od velikog značaja pred nastavak sezone u kojem ih očekuje bespoštedna borba za mjesta koja bi im na ljeto obezbijedila učešće na evropskoj fudbalskoj sceni, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh