Fudbal

Miodrag Tešić-Teša preminuo u 69. godini

Nogometni klub Travnik objavio je na svom Facebook profilu da je preminuo legendarni stoper i trener tog kluba Miodrag Tešić-Teša, koji je živio u Novom Travniku.

Miodrag Tešić-Teša - vijesti.ba

Tešić je rođen u Zenici 1955. godine gdje je i počeo nogometnu karijeru u Čeliku, čije je boje branio od 1977. do 1983. godine te jedno vrijeme bio i kapiten zeničkog tima. Nakon Čelika, karijeru je nastavio u tadašnjem travničkom Borcu, za koji je igrao do 1988. godine. Bio je trener Travnika i Novog Travnika.

– Sa velikom tugom obavještavamo da nas je zauvijek napustila legenda NK Travnik Miodrag Tešić-Teša. Kao igrač, trener i član Skupštine našeg kluba ostavio je neizbrisiv trag u istoriji NK Travnik. Porodici našeg Teše izražavamo najiskrenije saučešće – objavili su iz NK Travnik, piše FENA.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh