Fudbal

Ludnica u Kini: Navijači provalili u hotel Al Nasra, šokirala ih vijest o Ronaldu

Želim se ispričati kineskim navijačima. Znam da su svi tužni jer sam i ja tužan, poručio je Portugalac

Saudijski Al Nasr trebao je odigrati dvije prijateljske utakmcie u Kini u okviru priprema za nastavak sezone, ali je sve otkazano nakon što se povrijedio Kristijano Ronaldo (Cristiano).

– Žao mi je što vas moram obavijestiti da će zimska turneja Al Nasra biti odgođena zbog fizičkih problema Kristijana Ronalda – rekao je organizator događaja.

Iz Al Nasra su se ispričali navijačima i obećali ponovni dolazak u Kinu, a o svemu se oglasio i sam Portugalac.

– Želim se ispričati kineskim navijačima. Znam da su svi tužni jer sam i ja tužan. Kao što znate, u fudbalu postoje stvari koje ne možete kontrolisati, a ja sam također igrač koji se ne povrijeđuje često iako sam igrao 22 godine – rekao je Ronaldo.

Ronaldovi brojni fanovi napravili su haos ispred hotela u kojem je odsjeo Al Nasr. Uzvikivali su njegovo ime i pokušavali doći do fotografije ili autograma s njim.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh