Fudbal

Emery u Mostaru: Modrić igrao za Zrinjski? Nisam znao

Aston Villa od 18:45 kod Zrinjskog u Mostaru igra utakmicu zadnjeg kola Konferencijske lige.

Unai Emery - Pixsell

Tim povodom medijima se obratio Unai Emery. Baskijski trener sjajno vodi hit-ekipu iz Birminghama.

Villa je u zadnje vrijeme pobijedila Manchester City i Arsenal, zbog čega je na trećem mjestu u engleskom Premiershipu.

U grupi KL-a je prva s 12 bodova. Druga je Legija iz Varšave s 9, a trećeplasirani AZ Alkmaara sa 6 bodova. Posljednjeplasirani Zrinjski ima 3 boda te se oprostio od Evrope.

“Ovo je posljednji meč u grupnoj fazi Evrope. Naravno, ako želimo biti prvi u grupi, moramo minimalno uzeti jedan bod u Mostaru”, rekao je Emery i dodao: “Zrinjski je ovdje pokazao velik karakter protiv AZ-a pobijedivši ga velikim preokretom nakon što je gubio 0:3 na poluvremenu, ali i na Villa Parku, gdje je pao tek u 94. minuti meča. Očekujem da će Zrinjski biti motivisan i protiv nas na svom terenu. Poštujem ih i taktički mislim da je to dobra ekipa.”

Emeryju je tada jedan od novinara postavio pitanje zna li da je za Zrinjski nastupao i Luka Modrić. Odgovorio je: “Stvarno? Nisam to znao.”, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh