Fudbal

Rebrov: Poznajem reprezentaciju BiH, oni imaju dobre igrače

Veoma je važno da su svi igrači spremni za utakmicu, dodao je Rebrov

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo igrati protiv selekcije Ukrajine.

Ukrajina je završila kao 3. u grupi C, nakon što nisu uspjeli osvojiti tri boda u posljednjem susretu protiv selekcije Italije.

Voljom žrijeba odlučeno je da će oni gostovati u BiH 21. marta, kada su zakazane polufinalne utakmice baraža za Euro.

Serhej Rebrov (Serhiy), selektor Ukrajine, komentarisao je žrijeb i našu selekciju.

– Već sam rekao da nije važno koga ćemo dobiti. Izvukli smo Bosnu i Hercegovinu. Spremit ćemo se za ovog protivnika. Prerano je da išta kažem, jer su ostala još tri ili četiri mjeseca za spremanje. Veoma je važno da su svi igrači spremni za utakmicu. Imamo informacije o našem protivniku, a vjerujem da ćemo biti spremni za utakmice u martu – kazao je selektor Ukrajine.

– Tokom ovih mjeseci, pratit ćemo naše, ali i protivničke igrače. Upoznat sam s reprezentacijom BiH, imaju dobre igrače, iako nisu dobro igrali u kvalifikacijama – rekao je Rebrov, pa nastavio o željama u potencijalnom finalu:

– Nemam želja za protivnka u finalu. Jedino ako bude bitno da, ukoliko prođemo BiH, igramo drugu utakmicu kući. Podrška navijača je veoma bitna. Trebamo se pripremiti za susrete s Bosnom, veoma je bitno da naši igrači razmišljaju prvo o toj utakmici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh