Fudbal

Dudićev debi iz snova u Srbiji

Bh. trener Feđa Dudić nedavno je imenovan za novog trenera FK Radnički 1923 iz Kragujevca, u kojem je zabilježio najbolji mogući start.

Feđa Dudić - FK Radnički 1923

U susretu 10. kola srbijanske Superlige, Radnički je kao gost savladao Železničar iz Pančeva sa 2:0.

Dudićev tim je poveo u 7. minuti golom Geoffreyja, a konačnih 2:0 postavio rezervista Bevis u 82. minuti susreta.

Za Radnički je ovo bila vrlo bitna pobjeda, s obzirom da se s ova tri boda protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak Dudićev tim pomjerio sa posljednje pozicije i najavio bolje dane nakon očajnog starta sezone.

Radnički iz Kragujevca je u prvih pet kola izgubio sve utakmice, ali je na posljednja dva duela ostvario dvije pobjede. U sljedećem kolu igrat će protiv Crvene zvezde, pišu Vijesti.ba.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh