Fudbal

KAKO IZGLEDA VILA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: NEKAD JE JEDVA PREŽIVLJAVAO, A SAD IMA LUKSUZNE NEKRETNINE VRIJEDNE MILIONA

Legendarni nogometaš Zlatan Ibrahimovićposjeduje lukuzne kuće i stanove diljem svijeta. Novac koji je zaradio igrajući u Barceloni, Interu, PSG-u, Mancester Unitedu, Milanu ali i brojnim drugim klubovima odlučio je uložiti u nekretnine.

Zlatan Ibrahimović - ExpressTabloid.ba

Procjenjuje se da je njegova neto vrijednost oko 190 miliona dolara, što ga čini jednim od najbogatijih sportaša svijeta.

U vlasništvu ima luksuzne nekretnine u Malmu, Los Angelesu, Parizu, Manchesteru i Milanu. Naravno, nije jednostavno zaviriti u nečiji dom, ali uspjeli smo pronaći fotografije vile u kojoj je Zlatan živio tijekom igranja u Manchester Unitedu.

Priča se da je Zlatan Ibrahimović plaćao 30.000 dolara mjesečno kako bi živio u ovom luksuzu zdanju od 2016. do 2018. godine, a iselio se iz kuće kada je iz Crvenih vragova otišao u LA Galaxy. Nakon što je napustio Manchester United, Zlatan je nekretninu stavio na prodaju, a tražena cijena kuće u Cheshireu je 4,8 miliona funti.

vila – glamblam

Imanje u Chesireu sa šest spavaćih soba je nazvano Green Meadows. Osim toga, luksuzna vila dolazi s teretanom, barom, vinskim podrumom i igraonicom, te ima četiri sobe za primanje gostiju, natkrivenu terasu i sigurnosni sustav po mjeri. Interijer hodnika je jednobojan, kao i blagovaonica s crno-bijelim podnim pločicama i crnim okvirima prozora.

vila – glamblam

latan Ibrahimović napravio je shemu boja toliko dosljednom da su čak i stolovi za stolni tenis i bilijar u sobi za igre u nijansama sive. Svaka od šest spavaćih soba ima vlastitu kupaonicu.

vila – glamblam

Imanje Zlatana se prostire na oko 10.000 četvornih metara prostora. piše glamblam


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh