Fudbal

Piqué o slučaju Mbappé: “Ima opcije da igra za Real Madrid”

Tema svakog ljeta s Kylianom Mbappéom nastavlja da ima utjecaj na svijet fudbala, a Ibai je govorio u raznim prilikama.

Gerard Pique - Goal.com

Iz tog razloga, stigao je i do jednog od programa Kings League InfoJobs nekoliko dana prije Final Foura Metropolitana.

U programu After Kings nakon četvrtfinala oba takmičenja pojavilo se nekoliko tema vezanih za PSG, posebno za njegovog predsjednika Al-Khelaifiju i njegovu zvijezdu napadača.

Ibai je podsjetio Piquéa na njegovu igru ​​protiv zvijezde PSG-a u utakmici na Camp Nouu sa Barcelonom. Osim toga, upitao ga je da li misli da Mbappé igra za Madrid i predsjednik takmičenja je prvo pogrešno shvatio pitanje, ali vjeruje da francuski napadač “ima opcije da igra za Real Madrid”.

O tome da li igra za madridski klub ili ne, prokomentarisao je sljedeće: “Svega pomalo” . Nekoliko minuta ranije, Piqué je rekao da se fudbaler malo poigrava sa trenutnom situacijom nakon svega što je doživio posljednjih godina.

Pitanje PSG-a i Mbappéa proizašlo je iz sličnosti koju su pronašli kod igrača Kraljevske lige sa Naserom Al-Khelaifijem. “Imam historijsku želju za ovim”, rekao je Ibai kada je Spursito pokazao svoju sliku na kameri jer je streamer umoran od sapunice, kao što je rekao više puta, piše Bosniainfo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh