Fudbal

Messi predstavljen u Miamiju, počinje fudbalska euforija u SAD-u

Najbolji fudbaler svijeta, a vjerovatno i svih vremena, Lionel Messi sinoć je predstavljen u svom novom klubu Inter Miamiju.

Lionel Messi - MLS

DRV PNK Stadion koji ima kapacitet od oko 18 hiljada mjesta bio je premalen da primi sve koji su željeli vidjeti svečani trenutak kada je Messi prvi put obukao dres ovog kluba. Na leđima je, naravno, desetka.

Messija su u Miamiju dočekali čelni ljudi novog kluba, prije svih legendarni David Beckham, koji je prije nekoliko godina i pričao o tome kako želi jednoga dana u svom klubu imati Messija ili Ronalda. Tada se to činilo nerealno, ali taj dan je stigao.

Lionel Messi će sasvim sigurno uvesti SAD u novu eru fudbala. Iako je već u poznim igračkim godinama, Argentinac itekako ima šta da pokaže i ponudi Amerikancima spektakl zbog kojeg će dolaziti na stadione.

Fudbal u SAD-u je posljednjih godina u velikoj ekspanziji, a nema sumnje da će sa Messijevim dolaskom sve biti podignuto na još veći nivo, pišu Vijesti.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh