Fudbal

Viveros potvrdio dolazak u Sarajevo: Imao sam ponude iz Lige prvaka, ali je jedna stvar presudila

Kevin Viveros je otkrio da će doći u Bosnu i Hercegovinu u gostovanju na jednom podcastu

Sarajevo je danas predstavilo najveće pojačanje u novijoj historiji, barem kada se uzme dosadašnja igračka karijera, Adalberta Penjarandu (Penaranda), a, prema svemu sudeći, izgleda da se pripremaju na dolazak još jedne zvijezde.

Navijači Bordo kluba su se u prethodnim danima pitali da li će Kevin Viveros obući dres, a sada je moguće da je i on sam dao odgovor.

Viveros je gostovao u podcastu kod novinara Filipa Espinala (Philip), a tamo je govorio o mnogim temama. Naravno, jedna od njih je bio dolazak u Sarajevo, a on je sam potvrdio da će uskoro doći u BiH.

– Sve je spremno, uskoro idem u novi klub. Bili su nešto duži pregovori oko ugovora, ali je sve uspješno dogovoreno – kazao je Viveros.
Kolumbijac se nadovezao rekavši da je imao veliki broj ponuda.

– Imao sam mnogo ponuda. Veliki broj timova me kontaktirao iz Kolumbije, također sam imao ponude od klubova koji igraju Ligu prvaka. Jedino se nisu slagali “brojevi“ – dodao je Viveros.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh