Fudbal

Stravična smrt bivšeg fudbalera: S 220 km/h se zaletio u zid i poginuo

Tragične vijesti iz Minska potresle su fudbalski svijet. Na autoputu u stravičnoj saobraćanoj nesreći život je izgubio Aleksandr Karakin.

nesreća - twitter

Jutros oko 1:30, prema pisanju medija u Rusiji, fudbaler je izgubio kontrolu nad automobilom i zabio u ogradu, nakon čega se više puta prevrnuo.

Poslije nesreće Karakin je hitno prevezen u bolnicu, gdje je nažalost podlegao povredama.

“Sve se dogodilo 30 metara od mene. Dva auta su se utrkivala, jedan je jurio 140 km/h, možda i više” rekli su svjedoci ove strašne nesreće, a isti ti mediji pišu da je vozio 220 km/h, prema informacija do kojih su došli.

Još jedan očevidac je naveo: “Prijatelj vozača je pritrčao u pomoć te pojasem podvezao nogu da ne iskrvari. Prvih 10 minuta je auto i dalje radio, a onda smo ga ugasili skidanjem mlaznice da ne bi eksplodirao.”

Tridesetdvogodišnji fudbaler bivši je igrač Dinama i Spartaka iz Moskve, te Khimkija. prenosi n1


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh