Fudbal

Za ovu Ronaldovu ljubavnu aferu niste znali, a možda je i najzgodnija od svih

Ronaldo je uvijek uspio da sakrije svoje ljubavne afere

Cristina Bucino - instagram

Portugalski fudbaler Kristijano (Cristiano) Ronaldo tokom cijele karijere je u centru pažnje koja pomno prati svaki njegov korak kako na terenu, tako i van njega.

Ronaldo je uvijek uspio da sakrije svoje ljubavne afere, ali je ovog puta italijanska manekenka Kristina Bučino (Cristina Buccino) otkrila detalje nepoznate afere između nje i Portugalca.

– Stigla sam na jedno mesto na Ibizi, a Kristijano Ronaldo je već bio tamo. Primijetili smo se, pogledi su nam se sreli, a onda me je kao pravi gospodin pozvao na večeru – rekla je Kristina za britanski “Sun“.

Otkrila je i kakav je Ronaldo van fudbalskih terena.

– U početku vidite samo spoljašnju školjku, ali onda, vremenom, bliže upoznajete osobu. Kristijano se pokazao kao velikodušan momak i pravi džentlmen koji zna kako da se brine o ženi.

Italijanka je poslije manekenske karijere počela je da učestvuje u glumi, dok na društvenoj mreži Instagram ima tri miliona pratilaca. prenosi avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh