Fudbal

Italijani vraćaju Džeku u Englesku

Inter želi Đanluku Skamaku iz Vest Hema, što se zna i od ranije, ali je nova informacija da su za njega spremni ponuditi i Džeku

Naš as Edin Džeko i Inter stopirali su pregovore oko produženja ugovora, koji važi do kraja ove sezone. Navodno, zapelo je oko dužine nove ugovorne obaveze…

Prema informacijama koje je objavio „Calciomercato“, Džekin menadžer insistira na dvogodišnjem ugovoru, dok su Nerazuri spremni na jednogodišnje produženje.

U Interu su se već okrenuli pronalasku novih napadačkih rješenja kako bi bili spremni na sve scenarije pregovora sa našim reprezentativnim napadačem.

Pomenuti italijanski medij tvrdi da Inter želi Đanluku Skamaku (Gianluca Scamacca) iz Vest Hema, što se zna i od ranije, ali je nova informacija da su za njega spremni ponuditi i Džeku.

Dijamant je i u ranijim prijelaznim rokovima bio na listi želja „Čekićara“, tako da nam ostaje sačekati konačan ishod pregovora.

U slučaju da ne produži ugovor sa Interom možda je najizvjesniji scenario odlazak u Ameriku, jer je Džeko uvijek pokazivao entuzijazam za igranje u MLS-u pred kraj karijere.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh