Fudbal

Užasne vijesti iz Rusije: Iznenada poslije treninga preminuo bivši igrač Spartaka

Ruski nogometaš Aleksandar Kozlov (29), preminuo je 15. jula, kako se navodi, od posljedica krvnog ugruška, koji se otkinuo i izazvao srčani udar.

Aleksandar Kozlov - Twitter

On je krvni ugrušak dobio na treningu amaterskog tima za koji je igrao, a poslije masaže mu se navodno otkinuo krvni ugrušak.

“Pokušali smo da pokrenemo srce, činilo se da je uspjelo. Stiglo je vozilo hitne pomoći, ali Kozlov nije mogao da se spasi. Krvni ugrušak”, napisao je novinar Ivan Karpov na svom Telegram kanalu.

Vijest o njegovoj smrti potresla je i Spartak iz Moskve, za koji je nastupao od 2010. do 2015. godine, gdje je upisao 28 utakmica i postigao jedan gol, a igrao sa Moskovljanima i u Europi u Ligi prvaka i Ligi Europe. prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh